dilluns, 23 d’agost del 2010

Queixals i patiments

Setmana de galtes vermelles i bullents, els queixals despunten i això fa mal. El Marçal és un nen sofert, amb això no s´assembla a sa mare. Ella, a més, pateix per tot (es passa mitja vida patint); ara per exemple entre d ´altres neguits, que no vénen al cas, sofreix sense descans per les temperatures que es trobarà a la terra on la va veure néixer, entre l´Anoia i el Llobregat , i vinga connectar-se al meteocat.cat. i fent previsions de si dormirem amb la porta de la galeria oberta de bat a bat o només mig oberta (acostumats al silenci absolut d´aquí també he de preveure fins on podrem resistir els sorollets nocturns de la vila).Això és un patir: alçarem el vol a 15 graus i quan arribarem al Sud diuen que ens n´esperen més de 30. Aix!

7 comentaris:

Lluïsa ha dit...

Per més sofert que sigui el Marçal, quan els surten dents i queixals ho passen malament.
Per cert; fa una setmana vaig estar parlant una mica de tu amb el Josep Maria.
Que vagi bé la vostra estada a Catalunya!

Ferran Porta ha dit...

Segur que la sortida dels queixals ha de ser un patiment (tot i que no me'n recordo; era molt petit, hehe...), però encara és més segur que segons quines temperatures també ho són. Paciència, noia, paciència i ventiladors! (i disfruta de l'estada, que segur que en tens ganes)

Anònim ha dit...

M'avanço als aconteixements, però benvinguts. I segur que el deixaran entrar? Ara ja deu tenir una miqueta de Guinness a la sang, i això deu ser punible.
betm

Clidice ha dit...

Què bé que sigueu "per casa"! La calor és la de sempre, ja se sap :)

Assumpta ha dit...

No és per desanimar-te, però fa una calda espantosa... ufff

En Marçal és un valent!! A ell segur que no li fa tanta por la calor jeje

montserratqp ha dit...

Nois i noies això no s aguanta! Mentre el Marçal sua (la poca) cansalada mentre fa la migdiada he aprofitat per remullar-me. Això sí, quina llun tan esplèndida!

Anònim ha dit...

Montserrat, quant de temps! Veig que en Marçal continua creixent, com Déu mana.

Josep Pastells