dimarts, 27 de juliol del 2010

Un no parar

Vam quedar que durant aquest parell de setmanes el redactor d´aquest blog seria el padrí; d´aquesta manera quedaria reflectida , en aquest paper, la seva experiència , vivència i paciència (que en cal molta) amb l´encantador i trapella Marçalet. Però nois i noies, no donem més de sí...entre els jocs, les classes d´anglès, els deures, les fotos i tot plegat, això és un no parar. Dir-vos que tots estem disfrutant molt i que és un luxe tenir l´amic i padrí entre nosaltres. Ahir a la tarda vam anar a la platja , avui encara no sabem què farem.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

feu el que convé: passar-vos-ho de fàbula :) que tingueu molts bons dies! :)

Assumpta ha dit...

Jejeje si us ho esteu passant bé, això és el més important :-))

David ha dit...

Moltes hores d'anglès i poc productives. Em passo el matí pensant en què podria estar fent amb el meu fillol "and family" i així no es pot aprendre. Intentaré trobar un moment per escriure en el blog, però no ho puc assegurar, hi ha tantes coses a fer a Schull!

xavierci ha dit...

Marçal, gaudeix tot el que puguis del padrí, ja saps que el padrinàs no és tan joganer... heehe, però també estira-li les orelles perquè aprofiti al màxim les english lessons,,, hehe i un petonàs del padrinàs per tots