dimarts, 20 de juliol del 2010

Quan vingui el padrí

Marçal: quan vingui el padrí ja podràs pujar a aquell tobogan tan alt, que ell t´hi enfilarà: quan arribi el padrí podràs jugar tota l´estona acompanyat, que ell se´n deleix ; quan el padrí estigui aquí tindràs contes i històries a dojo que ell en sap un tou....però porta´t bé, sigues creient, no llencis el menjar des de la trona, no et posis dins els bassals si no portes les botes, no li toquis les seves cosetes....Tot és a punt! El padrí arriba aquesta nit. Iuuuuupi!

De darrera hora: esperàvem que el padrí arribés a les 11 del vespre a l´aeroport de Cork, com tots els vols des de fa 5 anys. I a les 2 del migdia em diu que ja està a dins l´avió! What is this? Dos virgos descoordinats! Ens arriba a dos quarts de 5. Tot s´arreglarà. Comencem divertits.

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

"Virgo" i "descordinat" són dues paraules que NO poden anar a una mateixa frase! Com ho has aconseguit?? ;)

A passar-ho bé aquests dies de visita... sobretot el padrí, que em sembla que està locu per veure en Marçal!

Assumpta ha dit...

Descoordinats som els Sagitari... al menys jo ;-))

Puc venir a jugar o què? Em portaré bé!!!

xavierci ha dit...

Marçal,
és la sort que tenim els "virgos" estressats... que a vegades el món ens fa veure que no tot pot estar ordenat i previst i que també té el seu encant (tot i que ens costi de veure). La sort que tu tens és que a part de ta mare, els teus dos padrins també virgueixen... i sobretot per a tu que el padrí que t'ha arribat és aquell al qual li agrada taaaant enfilar-te al tobogan, sortir a jugar i explicar-te contes i que el que això t'escriu, el padrinàs t'espera amb delit a finals d'agost per continuar ensenyan-te a treure la llengua, trepitjar bassals i altres coses que anem assajant via skype... un petonàs del teu padrinàs per a tu, ta mere, ton dad i ton padrí!

@nuriaiceta ha dit...

que bonic, Monsita, i quina enveja!

Clidice ha dit...

que tingueu unes vacances fantàstiques, plenes de padrins malcriadors, que són el millor per les criatures :)

David ha dit...

El padrí "virgo" i "descoordinat" ja ha arribat!!!! Bé, ja fa uns quants dies, però no trobava la contrasenya (cosa habitual entre "virgos" i descoordinats") per poder escriure unes paraules. Marçal fantàstic!