dimarts, 23 de març del 2010

El traginer

Des de fa uns dies el Marçal té un espai propi per a jugar i nosaltres tenim el menjador més organitzadet. Ara per ara no li agrada jugar sol en el seu lloc i em reclama com a companya de joc: que si els cotxes, els daus, el xilòfon, els llibres, les pilotes. L´activitat que fa en solitari i és una de les seves preferides és la de traginar el que sigui d´un lloc a l´altre: m´agrada veure´l com agafa llaunes o sabates i pim-pam-pum ja les tenim a l´altra banda de la casa: un traginer excel.lent i simpàtic. Ara amb el bon temps que ens fa l´ullet també exerceix d´aiguader: el fascina traginar la regadora i el bidó d´aigua plens a vessar...i jo que no em canso, és un dir, d´omplir-los-hi. Visca Sant Antoni Abat!

6 comentaris:

xavierci ha dit...

i visca el Marçal i la vida en estat pur! "si no sou com els infants..." "aprendre per saber-se desprendre, vet aquí el vell secret" que diu en aquella canço esplèndida en Llach! La primavera catalana ja veus Marçal m'està fent forat! hehe... i ja no et dic el que em farà la siciliana!

Clidice ha dit...

i com en saben de donar feina! :) però aquesta rai! :)

Assumpta ha dit...

Ha de ser maquíssim!! :-))

Mortadel.la ha dit...

Però., no entenc una cosa, Rat. Per què visca Sant Antoni Abad! Ara no ho entenc...
En Marçal que regui, que regui! Que divertit!

montserratqp ha dit...

Sant Antoni Abat, patró dels traginers. Des que vaig escriure elpost només em ve al cap l´expressió "traginer de cançons"..mmmmm

PS: deia que em feia gràcia el seu art de traginar; de vegades però, m´exaspera, com ara fa 10 minuts. A obert el calaix de la tauleta de nit i ha "traginat" els preservatius fins a dins la rentadora...estava a punt de fer una maquinada.

Ferran Porta ha dit...

Visca els nens i les seves ànsies incontrolables de descobrir el món! (malgrat eventuals rentades de preservatius :-)