dilluns, 29 de setembre del 2008

Immigrant(E)s

Ahir una veïna ens va convidar a fer el te i hi vam anar, encara que jo no bec te perquè no m´agrada. Hi havia també en Regan amb el seu pare i la seva mare; en Regan que té 4 anys, a banda del Marçal, és l´únic nen de Kilbronogue. La seva mare és de Sidney, viatjava per Irlanda quan va conèixer el seu marit irlandès i s´hi va quedar. Una altra immigrant per amor. Però no som les úniques; conec una altra catalana, una italiana, una alemanya, algunes poloneses, una espanyola i tenint en compte que en aquesta àrea hi ha ben poca població és un fet peculiar. No sé pas què té aquesta terra. Totes som dones.

4 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, digues-li a ta mare que la pregunta no és que té aquesta terra sinó què tene les homes d'aquesta terra... ja ho entendràs amb el temps... o no? (bé espero que sí... hehe) un petonàs del teu padrinàs

montserratqp ha dit...

Em sembla que tenim raó tots dos. Alguns dels enamorats són irlandesos però d´altres no (exemple el meu britànic).

Anònim ha dit...

Irlanda és bastant bonica i agradable, però el més important és que és plena d'irlandesos. Sí, l'alcohol és una conya i cuinen fatal, però són divertits i bona gent. Els llatins d'Europa.
bet

Anònim ha dit...

Vist de lluny, tot em sembla molt suggerent, un lloc perfecte per viure.

Josep Pastells