dijous, 18 de setembre del 2008

Les postals

Fa temps ho guardava tot; vull dir que no llençava aquelles coses que tenien un record o valor com per exemple les cartes dels amics (ordenades per persona i data), algunes entrades de teatre i els seus programes corresponents ( de l´antic Lliure, del Grec...), fulletons de casaments o recordatoris de gent estimada, etc...D´uns anys ençà guardo ben poc, per no dir res. No sé ben bé si ha estat per qüestions pràctiques (canvis de domicili i poc espai) o per filosofia (no deleitar-me tant en el passat i assaborir més el present); diria que una barreja de les dues. I ara ja toca despenjar del menjador-sala-cuina totes les targetes-postals de felicitació i benvinguda del Marçal que hem rebut (vingudes d´Irlanda, Anglaterra, la Bretanya, Canadà, Alemanya...és una tradició que no tenim els catalans). El primer pensament ha estat "les he de treure i llençar" però després he pensat que potser el Marçal serà una d´aquelles persones que els fa il.lusió tenir guardat part del seu passat. Suposo que intentaré trobar-los un lloc.

5 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal digues-li a ta mare que està bé que les guardi, si pot, com aquests posts en aquest bloc, que esperem que et vagi llegint ara i en un futur, fins que no ho pugui fer tu sol...
un petonàs del teu padrinàs

montserratqp ha dit...

El bloc segur que sí: no ocupa espai i sé sempre on trobar-lo. Les postals, ho intentaré.

Anònim ha dit...

Hola!!què tal colla?Evidentment, feliçitats per aquests tres mesos tan ben portats i sobretot per mantenir la delicadesa dels records.Jo també ho faig amb la Fionna,i ara que ja té dos anys i comença a reconeixer-se a les fotos disfruto explicant-li tota mena d´històries i records relacionats amb la seva vida;a mi em serveix per delectar-me recordant el meu petit bebè i ella es diverteix descobrint allò que no recorda...tot plegat una meravella.
Molts petons i fins aviat!!!
Records per a la Katja i el Peter

Anònim ha dit...

Mmmmh...m´he equivocat i no he posat el meu nom.Sóc la Ruth.Un petonàs!!!

Anònim ha dit...

Ai no! no les llencis per si les vol. Ja les llençarà ell!