dimarts, 21 de setembre del 2010

A la pelu i al cole

Divendres passat el Marçal es va estrenar com a client de perruqueria i es veu que no va fer massa drama-espectacle; déu ni do les melenes que duia i des de llavors encara no l´han anomenat nena com abans de l´aconteixement. Jo ja em vaig acostumant al seu new look i realment aquest delata molt més que ja és un nen gran (ahir, 27 mesos). També s´ha (re)-estrenat a l escola on després d´uns llargs minuts de plorera, desesperació i desgast del meu nom, s´ho passa bé.Temps d´anar descobrint nous àmbits.

6 comentaris:

Clidice ha dit...

ai pobrissó :P els dos llocs on pitjor ho he passat amb el meu gran bramant com un desesperat :P però ho dono per bo, ara ja hi va sol, a la perruqueria i la uni ja l'ha acabada, o sigui que tu insisteix hihihi

Assumpta ha dit...

I la fotoooooo??? Dona, jo vull veure aquest New-look!

El meu nebot, quan tenia onze anys duia els cabells llargs per mitja esquena... estava guapíssim però també hi havia qui el prenia per una nena hehe... Ara en té quasi 15, els fa demà passat... i ja és indubtablement un xicot :-DD

xavierci ha dit...

Marçal, et vull veure!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo també et vull veure!!!

un petó Carme

Anònim ha dit...

Jo també el vull veure!!!! Potser m'anima després d'un cap de setmana de la Mercè tancat per un refredat i veient com el dilluns arriba. Maaaaaaaaaaaaacu!!!! (el padrí David)

montserratqp ha dit...

Nois, aquests dies estem de poques fotos però prometo remeiar-ho aviat i que el pugueu veure.Per què un a escapadeta cap aquí dalt, no oi?