dijous, 10 de juny del 2010

Torno

No us penséssiu pas que durant aquesta llarga absència he estat submergida en aigües termals, ni arrebossada de fang miraculós, ni cap fornit mascle m´ha salvat amb un hidromassatge...simplement estic immersa físicament i psicològica en els anomenat "terrible two"... que diria que duraran, com a mínim, fins que en faci tres. I em fa mandra dedicar les poques estones lliures a parlar del mateix i m´esbravo d´altres maneres. Prometo desencatllar aquest període sec d´escrits i ens els propers dies posar-vos una mica al corrent del protagonista de la història. Aquest vespre, per primer cop, pujarà en un vaixell

4 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Bonne route, que diuen entre Catalunya i Alemanya ;)

No saps com t'entenc, Montserrat, amb això d'aprofitar les estones lliures per altres activitats. I això que jo no estic immers en un "terrible two"! :)

A divertir-se aquest vespre!

Clidice ha dit...

vaja! així comprovaràs que tal mariner és! no hi pateixis, és normal que vagis atrafegada, ara si, de tant en tant respira i explica-ens-ho! Per cert, Montserrat està curull de vegetació i flors! els camins estan desconeguts, una meravella! :)

Assumpta ha dit...

Fes, fes... tu no pateixis :-))

sànset i utnoa ha dit...

esperarem pacientment el teu escrit, doncs.

*Sànset*