dimecres, 7 d’abril del 2010

Primera nit

Si visqués a Catalunya no sé pas què hauria fet ahir nit; estant aquí, lluny de casa, només podia veure el partit del Barça. No sé què passa però mar enllà s´enyora més, fins i tot el Barça. I no va ser una nit qualsevol (i no ho dic per la golejada de´en Messi) ja que va ser la primera que el Marçal es va adormir sense mi, la seva mare (exceptuant les seves primeres nits a la incubadora) . Vaig anar a veure el partit a ca la I., l´altra catalana de West Cork i tot va anar rodó: el xampany de primera hora que em tenia preparat, el vam encetar abans de començar el joc en cas que el reaultat no fos l´esperat i perquè després jo havia de conduir més de 20 quilòmetres per arribar a casa; bon tiberi dedicat al meu paladar; 4-0; el Marçal que es va comportar amb el seu dad...i aquest em va dir que això de sortir ho hauria de fer més sovint. Visca el Barça!

6 comentaris:

Clidice ha dit...

visca! (fas bé, és bo per ell perdre't de vista una estona, i per a tu també :P)

xavierci ha dit...

Marçal des de Palerm, res de veure'l però sí escoltar-lo via internet per catradio i l'emoció puyalesca... deu ser el cava ( o era xampany?) però digues-li a ta mare que varen quedar 4-1 hehe.
Pel que fa a deixar-te de tant en tant, et va provar oi? doncs digues-li que vagi tenint vida pròpia...
un petonàs del teu padrinàs (aquí això del "padrino" té altres connotacions que ja t'explicaré, hehe)

Unknown ha dit...

Em supera: no compgendeg això del futbol.
bet

Assumpta ha dit...

En aquests moments és quan has de començar a fer que en Marçal sigui culé.

Vinga, agafa el nen, seu-lo a la falda, busca Youtube i qualsevol vídeo on surtin els gols del partit d'ahir i li vas dient: "Gooool, miraaa, Marçaaal, gol de Messi", "En Messi, què bé jugaaa" "Barça, Barça"... i coses així :-DD

(Eps, com diu el Padrinàs, l'Arsenal també en va fer un!!)

montserratqp ha dit...

va ser xampany i malgrat he escrit 4-0(rectifico, pobres anglesos), no anava trompa.

sànset i utnoa ha dit...

Tot va sortir rodó, doncs!

Molt de gust!

*Sànset*