divendres, 8 de gener del 2010

Retornats

Ja tornem a ser a casa, a West Cork. Malgrat les inclemències del temps ho hem trobat tot bé; l´única incidència en la nostra absència ha estat que alguna bèstia famolenca ha rosegat el cable de la connexió i fins ahir al vespre no vam poder llegir blogs, enviar emails, etc. L´estada a Catalunya ha sigut genial; no hem fet res d´especial o potser tot ha estat especial. Amb el camp base a l´Eixample hem rondat per la ciutat amunt i avall. Quan sigui més gran el Marçal no sé si ho recordarà (sinó ja li ho explicaré): escales mecàniques, el metro, ascensors, cotxes i autobusos, moltes estones a l´aire lliure i sobretot tants amics i amigues que us l´estimeu molt han fet que obrís els ulls com taronges i somrigués contínuament. Ara, amb un sol i un cel inusual per aquestes terres, ens n´anem a Schull procurant no relliscar.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Quan torneu a Catalonia, avisa, dona.
betmataro

Ferran Porta ha dit...

Serà qüestió que aprofiteu un dia amb sol i cel inusual com el d'avui, doncs, que per les vostres terres del nord es fan cars de veure, em sembla!

Bon any.

Clidice ha dit...

Ben tornats :) posa'n en una capsa d'aquest sol, pel que diuen us és escàs :)

xavierci ha dit...

I des d'aquí Marçal, et recordem rient, corrent, mirant, tocant... obligant-nos a pujar les coses a una certa alçada, les pedres del gerro, les figuretes de Palerm, el llum de paper, el retolador.... només cal que tanqui els ulls i encara sento les passes i els crits de ta mare "no això no..."
et trobem a faltar
un petonàs del teu padrinàs

Josep Maria ha dit...

Molt bon any, família!
Felicitats per les descobertes,pels creixements.
Que el 2010 sigui un any ple de creixements no només per en Marçal sinó per a tots!

Assumpta ha dit...

Bé, i si no ho recorda, sempre hi podreu tornar l'any que ve i l'altre i l'altre... :-))

Mortadel.la ha dit...

Oh! Heu estat a Barcelona? I no has dit res! :(
Un altre dia avisa!