dijous, 19 de novembre del 2009

Temporal

Amb aquest temporal que tenim, fins i tot m´ ha fet por sortir amb el cotxe cap a Bantry on havia de fer gestions. Fa hores que pluja i vent no ens abandonen i els camins i carreteres no donen l´abast en engollir o reconduir l´aigua. A casa. Què farem tantes hores en tant poc metres quadrats? El Marçal té força idees: treure a passejar l´escombreta del lavabo, teclejar a l´ordinador, obrir i tancar el rentaplats, encendre i apagar el televisor o el CD, i algunes més assenyades. A la seva mare algunes de les activitats preferides la fan sortir de polleguera però ves què hem de fer: paciència, bons aliments , una mica de disciplina...i mooolta creativitat. Això sí, penso fer una migdiada de reina (ara no sé si les reines en fan?) amb el consetiment i la companyia petit príncep.

(Oju: quan aquest matí anava a penjar el post s´ha tallat la connexió, ja ens passa quan hi ha molt mal temps. M´acabo de llevar de la dolça migdiada)

5 comentaris:

Mercè Solé ha dit...

Això de treure a passejar l'escombreta del lavabo m'ha agradat. Té bones iniciatives, aquest noi, trobo!
Mercè

Anònim ha dit...

De ben segur que amb en Marçal no t'avorriràs pas mai, Montse. I quan surti el sol és més que probable que les idees encara li floreixin amb més força he he.

Josep Pastells

xavierci ha dit...

I aquí, per fi gaudint d'una estoneta de bon sol! Marçal! espero que a part del gens tempestuosos també tinguis els assoleiats!
Petonassos a cabassos del teu padrinàs!

Mortadel.la ha dit...

Una migdiada de reina envoltada de pluja i vent per fora! Aquestes migdiades són d'envejar, Montse! Ara, si tinguéssis una llar de foc, unes bones torrades...

Nits ha dit...

Ja havia sentit que hi havia tempestes fortes però van dir que serien a Anglaterra i Escòcia, veig que a Irlanda també.
Esperem que no siguin greus, aprofiteu-ho els dos per descansar com a reis: tu la reina i ell el petit princep.

Merci per visitar el meu bloc, una salutació des de les terres catalanes.