divendres, 13 de febrer del 2009

Mitjans

A hores d´ara ja viatgen i les carreteres estan glaçades, al migdia agafaran un ferri i cap a mitja nit arribaran a casa. Ens vénen a veure els avis del Marçal, els paterns. Són grans però estan en forma i es veuen en cor de fer tants quilòmetres amb el cotxe (ja sé, ja sé que podrien venir en avió però vénen carregats amb els regals que el Santa ens va portar per Nadal i nosaltres no vam poder carretejar) per estar 4 dies amb el Marçal. Suposo que no el trobaran molt diferent ja que cada 2 o 3 dies el veuen a través de l´Skype. Què faríem si no tinguéssim aquestes eines??? Jo, ni ho vull pensar...a més, ni us podria explicar com ens va tot , no sabríeu que"a hores d´ara ja viatgen i les carreteres estan glaçades..." i jo no us podria llegir. Ben trist.

3 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, tu ja creixes veient-me per l'skype com si fos el més normal del món!. Pregunta-li a ta mare com ens ho fèiem i ja no dic els teus avis!. Com han canviat les coses per a bé!, tot i que tenia el seu què esperar a rebre cartes per saber dels altres... jo encara en conservo algunes...
un petonàs del teu padrinàs!

Anònim ha dit...

Té uns avis ben trempats, en Marçal. Això d'agafar el cotxe en lloc de l'avió per dur regals també ho fa la meva germana jeje.

Josep Pastells

Anònim ha dit...

Espero que hagin tingut bon viatje i que disfrutin amb el Marçal i amb vosaltres!

Guillem