dijous, 2 d’octubre del 2008

Regals

Al Marçal li han regalat força coses, la més regalada ha estat el pijama. Podríem classificar els regals en 4 grups: els estàndards (pijames, mantetes, robeta...); els personalitzats (la tovallola brodada per la Teresa, el conjunt groc de la Isabel, el jerseiet amb una màniga més curta de la tieta de la ...); els més que pràctics (què faria sense l´escalfa-biberons de la Roser!, no podria viure sense el "rulo" dels padrins...); i finalment uns que podríem titular "de segona mà" o "amb història". La mestressa de la casa on vivim ens va regalar una tela decorada per guardar-hi cosetes que la seva mare li va fer quan ella va néixer, al sud d´Alemanya, fa més de quaranta anys. I d´indrets més coneguts, de l´Urgell, el Marçal portarà un anorac dels anys vuitanta que una amiga meva ja va lluir el primer any de la seva vida per aquelles fredes terres. Il.lusió i emoció.

3 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, ta mare hauria d'explicar que és això del "rulo" dels padrins, perquè algú pot acabar pensant que som despatxadors de substàncies...tot i que els efectes són similars... relaxant...
àpali, un petonàs del teu padrinàs...

montserratqp ha dit...

Però és que el "rulo" es mereix un post per a ell sol. Un altre dia.

Anònim ha dit...

Que m'agrada que el padrinàs i la mare us tireu els trastos pel cap públicament! Maaaaaaaaacu!!! De totes maneres, i sense ganes de provocar, el padrí David està d'acord amb el padrinàs, el rulo necessita més explicacions!
Petonarros pel Marçal, la mare i el pare!