dilluns, 27 d’octubre del 2008

Els aeroports

No m´agrada viatjar en avió (en tren sí!) però sí que estic molt bé en els aeroports. A banda de les estones pesades de fer cua, de passar pels detectors, de carretejar l´equipatge de mà....hi gaudeixo. D´una banda perquè vol dir que vaig o torno d´algun lloc i això de canviar de ciutat, país o continent em ve de gust; per una altra, m´ho passo bé veient la diversitat de gent, el moviment amunt i avall i imaginant les històries de cadascun dels personatges. Recordo perfectament les més de 9 hores que vaig haver d´esperar, fa molts anys, a l´aeroport de Charles de Gaulle quan no era habitual per mi trobar-me amb gent d´altres races, va ser tot un espectacle. Ara podria fer la maleta amb roba lleugera i aterrar a Las Canarias, per exemple o tampoc em faria res posar-hi alguns jerseis i un diccionari d´italià i volar cap a Roma. Diria que en un altre bloc ja vaig escriure sobre els aeroports, deu ser que em fascinen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi, en canvi, cada cop que trepitjo un aeroport, que deu ser sis o set cops a l'any, m'entra un atac de pànic que no desapareix fins que he baixat de l'avió. Sé que és irracional, però no puc evitar-ho. En qualsevol cas, també m'agrada molt observar la gent i els seus moviments.

Josep Pastells

Anònim ha dit...

Jo viatjo poc. Poquíssim, gens...però si he d'agafar alguna cosa, agafo el tren, sempre que el viatge ho permeti.
Tinc pànic a l'avió, com en Josep...
A part de mirar a la gent, em distrec molt amb les seves conversses.

xavierci ha dit...

Ja veus Marçal, més val que surtis a la teva mare i al teu padrinàs, que ens encanta volar, sobretot pel què significa, poder arribar a algun altre lloc llunyà en poc temps... tot i que personalment cada cop més em carreguen les mesures de seguretat i el temps d'espera massa llargs... i ja no et parlo dels overbookings i els scioperos i ...
àpali un petonàs del teu padrinàs

xavierci ha dit...

ah! i per cert , vols dir als teus pares que et facin més fotos i les pengin JAAAAAAAAA!