divendres, 1 d’agost del 2008

Primer d´agost

S´inicia el mes d´agost i vist des de casa nostra això vol dir que per a molts comencen les vacances, un temps d´estiu. Segons el calendari celta avui ens comença la tardor. A trenc d´alba he pensat que el temps es contradiria amb la data, hi havia un cel clar i s´intuïa tranquil.litat atmosfèrica. Ara, a migdia el cel és gris i la pluja rega el verd. No perdo l´esperança de fer un volt abans del vespre, que al Marçal li encanta el sotragueig d´aquests camins.

3 comentaris:

montse ha dit...

Hola Marçal! Com estàs, reietó?
Quina bona idea ha tingut la teva mare de fer aquest blog, per anar sabent com vius, com creixes, què sents...
No t'ho creuràs, però escric des de Las Alpujarras, a Trevélez...
T'he d'explicar taaaantes coses! però digues a la mare que ja li enviaré mails, que això ho pot llegir tothom!!!!
Un petonàs Tieta Trulli

Anònim ha dit...

Marçal, digues-li a la tieta Tru, ue el missatge el reenvïi a tothom... que ja fa dies que la resta de família tenim la mosca darrera l'orella amb la seva sobtada desaparició... que sigui a fi de bé, of course!
aquí el mes d'agost res de començar la tardor, més aviat i així ho anuncien, començarà la calorada de debò i ja saps com la patim alguns... sort que tenim un bon refugi, i no únicament físic sinó també el de la lectura, que encara que sembli mentida pot acabar refrescant la vida més xardorosa... àpali, un petonàs del teu padrinàs!

xavierci ha dit...

Marçal, l'anònim d'abans era jo... aprofito per veure si ta mare s'anima i troba temps per dir-nos cosetes...