divendres, 29 d’agost del 2008

Canvi de talla

Aquesta nit hem fet sevir el darrer bolquer de la talla 1 i ja hem passat a la 2. En aquest cas pujar de talla fa il.lusió a diferència del que em pot passar a mi quan em compri els propers pantalons (menjo com sempre però em moc molt poc). Així que ja queden enrere els mini-bolquers que vam començar a canviar a la incubadora del soterrani de la Vall d´Hebron, després a Martorell i des de ja feia 4 setmanes i mitja aquí, en aquestes terres verdes i plujoses. Fent un càlcul aproximat, al Marçal li haurem posat i tret (i ell embrutat) uns 630 bolquers de la talla 1.

3 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, a part del content que ens fa que se't faci el cul gran (ja veuràs com això d'aquí un temps de gràcia ni mica...)ta mare s'ha deixat el factor català, que és 630 bloquers són quants eurus????
avui no et dic gaire coses més perquè estem fent maletes, ja t'explicaré en algun altre moment el que això significa...
un petonàs del teu padrinàs

Anònim ha dit...

Ooooolé! que bé! el "bitxo" va creixent!... malgrat les cançonetes que la mare li canta.
Aquí a Catalunya s'està fent una campanya de recollida de CD's, cançoners,...
Petons del padrí David

Anònim ha dit...

Marçal això que et canviïn la talla dels bolquers és fantàstic i alhora imparable! El dia que en deixis de fer servir els teus pares ho notaran sobretot pels eurus.
Pel que fa a les cançonetes tan adients que et canta la teva mare, des d'aquí estem una mica "amoïnats" i avait et farem arribar músiques per a tu. Un petó per tots.
carme