dissabte, 10 d’abril del 2010

Signes

Diria que no sóc una persona supersticiosa però si que em fixo en els signes o en el que jo penso que poden ser signes i em volen dir alguna cosa. Uns són més filosòfics, vitals i transcendents i altres més mundans i divertits. Fa uns mesos, i durant un bon temps, el Marçal agafava les seves joguines o algunes peces o petits llibres, se´ls mirava i acte seguint tot elevant-los a l´alçària de la cara els recolzava en la seva espatlla i segons després els deixava lliscar, suaument, esquena avall. No un cop ni dos, no...va ser activitat d´uns quants mesos i a part de la gràcia que feina per la seva cara de concentració se´m va desvetllar la pregunta si era signe d´alguna cosa, com per exemple, que seria, de més gran, una persona que "s´ho tiraria tot a l´esquena" (una mica més que la seva mare ja estaria bé). Tranquils, benvolguts lectors, encara no m´he sonat del tot entre tanta vaca i herba però us ho havia d´explicar. Darrerament quan està despullat no para de "mirar-se el melic" i això ja em preocupa més.

6 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Haha! Perdona, és que m'ha fet gràcia sobretot com has acabat el post :)
T'entenc molt bé, amb això d'interpretar el que passa al teu voltant; jo no paro de fer-ho. Si això és estar "xalat"... bé, si et consola, que sàpigues que no ets l'única :-)

PS: Millor que s'ho tiri tot a l'esquena, definitivament!

Clidice ha dit...

hahahahaha genial! ets genial! :)

Assumpta ha dit...

Jajajaja però vols dir que això no és absolutament normal? ;-))

xavierci ha dit...

Marçal,
no penso dir en públic totes les coses que faig i que podrien tenir segones lectures.... en particular ja te les explicaré o mostraré, i tu m'ensenyes a més del tirar-t'ho a l'esquena, mirar-te el melic les altres coses que ja fas i que ta mare encara no ha descobert...
un petonàs del teu padrinàs

Mortadel.la ha dit...

Nena,a tu i a mi ens preocupa tot!
Aquestes coses no tenen solució, Rat. Què hi farem!
No són les muntanyes ni els prats. Sóm massa observadores...

sànset i utnoa ha dit...

M'ha fet gràcia la història!

No et preocupis per això de "mirar-se el melic", segurament està investigant, que també és un bon ofici!

*Sànset*