dissabte, 20 de desembre del 2008

Mig any

En aquest darrer dia de la tardor el Marçal fa 6 mesos. Ho celebrem; em sembla que no farem pastís, ni regals però ho celebrem. Aprofito aquest dia feliç per donar-vos les gràcies a tots els que ens seguiu i ens dieu cosetes a través del blog. Volia que aquest fos un mitjà a través del qual estéssim en contacte i anéssiu veient , en la mesura del possible, com va creixent; ho volia i així ha estat (almenys per a mi). Gràcies Padrinàs, Carme, David, Josep, Mercè, Anna, Albert, Maria, Núria, Josep Maria, Guillem, Elisabet, Ruth, Marieta, Lluís, Victòria, Trulli, Xavi, Roser...per les vostres paraules. Estic segura que quan el Marçal sigui més gran i ens llegeixi li farà molta il.lusió. Gràcies, també, a tots els que que ens llegiu .

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, Montse. I moltes felicitats per la part que et toca, que són moltes. T'imagines continuar fent aquest bloc quan en Marçal tingui, no sé, deu o dotze anys? Potser llavors ja l'escriurà ell i tu n'hauràs de crear un altre, o potser el fareu a mitges, qui sap.

Josep Pastells

Anònim ha dit...

Ostres!Ja ha passat mig any. Enhorabona per aquests sis mesos i per tot el que anirà venint al darrera d'aquest vailet. Jo també recordo especialment els 6 mesos de l'Ignasi...vam notar un canvi, ja no era aquell bebè, ja el coneixíem molt més i ja teníem certa complicitat amb ell...també va coincidir el seu mig any amb les festes de nadal; més o menys com el Marçal.una abraçada!
carme

Anònim ha dit...

No, jo no hi he entrat mai en aquest bloc, no.
bet

Josep Maria ha dit...

Ei! Felicitats, Marçal! I felicitats a tota la família, inclosos els padrins i tota la gent que s'alegra d'aquest infant.
Per cert, als padrins i a altra gent que escriviu comentaris, fa molt de temps que no us veig i no sabia res de vosaltres fins que us he retrobat en aquí. Us saludo amb goig!
Visca!

Anònim ha dit...

Per molts "mesos" a tots tres!!!
Com més temps passa més es fan estimar aquests petitons,ja veuràs quan xerri...
I per cert,gràcies a tu per convidar-me a coneixe´t!
Ruth

Anònim ha dit...

Merry christmas, catalans extradits.
albert

Anònim ha dit...

BON NADAL, i feliç entrada al 2009.

Guillem

Vabau ha dit...

Felicitats a en Marçal, a la seva marona i al seu pare gaèlic!!! És un plaer anar seguint els vostres passos mitjançant aquest blog.

Petons i turrrons

Elisabet

Anònim ha dit...

Bon Nadal per a tots i totes. Molts de mesos per en Marçal!

xavierci ha dit...

Eoooooo, he tingut la sort de veure't i tenir-te en braços alguns dies... ara però continuo volent saber de tu...
Com ha anat la tornada?
Petonassos als teus pares

Anònim ha dit...

Llegir-te sempre ha estat un plaer Montse... ho seguiré fent des d'on sigui. Bon any per tots, una miqueta tard, però... molt bon any per tots!!!!