dimecres, 10 de desembre del 2008

Ja falta menys

Ja falta menys per Santa Llúcia, menys per arribar el dia més curt, menys per aterrar a Catalunya...Ja falta menys per tot. D´avui en vuit arribarem a Anglaterra, a casa dels avis britànics. Seran dies de tranquil.litat, de bon menjar, de disfrutar de la llar de foc... La Joan i el David van contant els dies que falten per estar amb el Marçal; malgrat ens separi un mar i molts quilòmetres és el net que tenen més aprop (els altres viuen a Perth i Nova York). Els avis es desviuran per fer-nos contents i això que estaran cansats ja que aquesta és l´època de l´any que tenen més feina: ella mestra i ell enginyer però des de fa molts anys fan pessebres. En fan tot l´any però a partir de l´octubre és quan comencen les comandes i aquest any va ser el mes en què ens van anunciar i bombardejar amb el que ja sospitàvem: temps de crisi. Veurem molts pessebres, massa, en el taller.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan aparegueu per aquí, si vols i va bé, ens veiem, ens saludem i ens donem la poteta.
betm

Anònim ha dit...

Felicitats pel vostre Marçal. Gracies a la tècnica d'aquest Blog, he pogut veure la vostra foto. ¡Feu molt goig, mare i fill!

Seguiré el teu Blog

Guillem

(Un dels vicaris que va pasar per Martorell, i que al arrivar-hi, al primer feligrès que va saludar va ser el teu pare).

Anònim ha dit...

Disfruta el temps, amb en Marçal, el company, els avis, una Anglaterra amb llums de Nadal i amb el christmas pudding i escoltar els carols, sobretot cantats per el Kings College.
Hi estic d'acord, quin goig que feu mare i fill !!
Roser del Vilaweb.

Anònim ha dit...

La vida és ampla i intensa. Quantes volades que fas... però a la fi enyores el teu redol.