divendres, 12 de setembre del 2008

Va de bèsties

No els faré pas mal però les bèsties, en general, mai m´han agradat. Però no diria tota la veritat si no confessés que darrerament, mentre passo llargues hores amb el Marçal als braços ja sigui per donar-li el biberó o per calmar-lo, que algunes bestioles em distreuen. Per la finestra de la cuina veig les vaques que pasturen al camp veí i per la del menjador més varietat: els conills que corren i s´aturen per menjar l´herba, el pit-roig que sembla que vulgui passar desapercebut, la garsa que sempre em recordo el poema musicat per Raimon. Fins aquí bé. Però és que darrerament, i d´amagat, ens visita un teixó perquè li agrada proveir-se de la brossa orgànica que tenim. Glups! I per acabar-ho d´arrodonir, l´altra nit quan el Nick va sortir al jardí a buscar orenga per l´amanida es va creuar amb una guineu, altrament dita fox o zorro que fa la bèstia més tremenda. Glups, glups!

2 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, fill, no hi ha res com viure al camp. Jo ara estic passant uns dies a Can Timba (ja t'explicarà ta mare) i això també és ple d'animals... 10 gallines que han de ser peixades ben de matí perquè callin una micona, el sílex que és el gos dels veïns i que també udola perquè aquests són fora tot el dia i l'han deixat tancadet preveient tempestes, els marrameus del gat que bé a netejar-se les potetes cada matí al mesurador de precipitacions del meu cunyat... i els ferèstecs de tot tipus, avui mentres feia el cafè amb llet una merla s'ha posat sobre el canyissar de les tomaqueres i a mig matí un rapinyat grandet donava voltes sobre el galliner i les bèsties s'amagaven sota l'empostissat, mira que són tontes per altres coses però aquest sisè sentit no l'han pas perdut... qui ens ho havia de dir oi Montserrat?, nosaltres que fugíem esperitats... i com et pots imaginar les guineus tampoc no són gaire benvingudes... un petonàs del teu padrinàs

montserratqp ha dit...

I tant, qui ens ho havia de dir, naltros de l´Eixample a neo-rurals( tu, de caps de setmana). De més grosses se n´han vist!!!