dissabte, 20 de setembre del 2008

Tres mesos

Escric amb una mà ja que a l´altre braç hi tinc el Marçal. Plorava com cada matí perquè volia que l´agafés i avui com que és el seu aniversari dorm agafadet com li agrada. Tres mesos de felicitat. És poc temps però queda ben lluny el 20 de juny quan teníem tantes ganes de veure´l i saber que era un nen sa. Avui recordo totes les famílies amb les que vam compartir sales d´incubadores i un desig molt gran que tots aquells nens i nenes vagin creixent tan bé com ho fa el Marçal.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja són tres mesos i segur que et sembla que sempre ha estat amb vosaltres. Tenir fills marca com un abans i un després (i no és un tòpic).Marçal que segueixis creixent i omplint de felicitat a ta mare i a ton pare.
una abraçada ben forta,
carme

xavierci ha dit...

PER MOLTS 3 MESOS!
un petonàs del teu padrinàs

Anònim ha dit...

T'imagino teclejant l'ordinador amb una mà mentre amb l'altra agafes en Marçal. Una escena entranyable que de ben segur es repetirà sovint. Moltes felicitats!

Josep Pastells

Anònim ha dit...

Felicitats per en Marçal i per tu, marassa! Llarga vida a tota la familia. M'ha corprès que estiguèsis escrivint amb en Maçal als braços.

montserratqp ha dit...

Gràcies a tots per les felicitacions i continuaré explicant-vos com anem creixent...que per cert aquest dimecres anem a veure l´infermera que el pesa i el medeix.