diumenge, 26 d’abril del 2009

Avui, diumenge

Avui: hem estat tot el dia per casa; s´ha celebrat "Un dia per a l´esperança", que vaig organitzar durant uns anys, a unes quantes ciutats de l´estat; ens han visitat la M i el S que són dels pocs amics irlandesos que tenim; m´he fet un bany d´aquells que no ens permetem quan tenim un nen petit; ha fet anys que va morir la mare després d´una llarga malaltia; el Marçal ha descobert i disfrutat amb el "joan petit quan balla..."; a Martorell , poble de rius, ponts i carreteres, s´ha celebrat la fira...Avui no ha parat de ploure en tot el dia, buf! I demà serà el meu sant, he, he!

5 comentaris:

Josep Maria ha dit...

Felices vigílies!!!

Mercè Solé ha dit...

Per molts anys!!! Confio que d'aquí a un temps el Virolai s'haurà convertit ja en un cant popular irlandès per la teva militància montserratina...
Una abraçada,
Mercè

Mortadel.la ha dit...

Felicitats!!!! moltes felicitats!
Anna

xavierci ha dit...

Feia dies que no et deia res Marçal, però vaig ben atabalat per altres coses... ta mare ja te les explicarà... res que no tingui remei, esperem! hehe (qüestió d'avis)
Tot i així, el Sant Jordi com et va dir la Núria va ser fantàstic! sol, llibres, roses, gent passejant pel carrer de bon humor, molta gent! nosaltres (la colla) iniciant un ritual al bar de la Central, comprada de llibres i sopar al japo. Pel que fa als sons que ja fas jo diria que aquest va ser un maaaacuuuuuuuuuu (marca de la casa). Dilluns espero que felicitessis ta mare regalant-li un jjjiiiii jjjeeeee que tan li agraden i avui ja t'he anat a buscar un conte plegable que teníem pendent a la merceria... àpali un petonàs del teu padrinàs (bé avui que vaig amb deutes uns quants de petonassos!)

Anònim ha dit...

Felicitats, Montse!, ni que sigui amb dos dies de retard.

Josep Pastells