dimarts, 26 de maig del 2009

A Roma des de Kilbronogue

He estat una bona estona buscant en quin canal de TV podria veure el partit i minuts després de desistir m´he adonat que l´espectacle és demà i no avui. Encara que Roma, a hores d´ara, ja no deu ser la ciutat de sempre. Roma és un lloc on no em faria res escapar-m´hi sovint: tinc tants bons records de quan la vaig descobrir!!! Però no, aquests dies, no....més aviat em faria por, no sóc de masses...encara que part d´aquestes siguin del Barça. Demà miraré el partit i malgrat no en sàpiga massa de futbol li explicaré quatre coses al Nick per fer ambient. Patiré i espero que el Marçal em deixi veure tots els gols. I si per aquella mala fortuna el Barça no fos campió (no, no no...no passarà) pensaré que algun gen del nen deu ser del Manchester. La seva granny és d´allà.

5 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, segur que tens algun gens dels reds... però la genètica de mare i sobretot dels padrins és del Barça o sia que no hi ha cap tipus de confusió.
Ja t'avenço que no sóc gaire futboler, però que sóc del Barça perquè sóc català (i aquesta és una altra anomalia que tenim) i espero que no t'ho hagi d'explicar gaire i ja ho vagis mamant. Però aquest any, he fet una cosa que no havia fet mai en la meva vida que és veure futbol per la tv, bé vaja, veure el Barça que aquest any dóna gust veure com juga! És cert que en Pau hi ha ajudat!
o sia que espero que demà no és que no atabalis a ta mare, sinó que desitjo que et vesteixi amb aquesta samarreta virtual del Barça i tingueu la nostra ensenya a vista!
Un petonàs del teu padrinàs i Visca El Barça i Visca Catalunya!

Josep Maria ha dit...

Doncs, sí, avui Roma no era la dels altres dies. Molta gent amb els colors dels dos equips, molt d'embús, molta policia...
De tota manera hi ha molts dies que Roma és diferent. Hi ve gent de tota mena i per a moltes raons diverses. I a vegades "diventa un casino", com diuen.
Esperem que demà tot sigui pacífic malgrat la gentada i malgrat el triomf d'un dels dos equips (el Barça, naturalment!).
Salutacions a tothom!

@nuriaiceta ha dit...

Bon dia Marçal, avui tot el teu padriname (en versió extensa) es reuneix per veure el futbol (sí, si, jo també m'hi he enganxat) així que superarem en nombre i gols a la família de Manchester... Copa, Lliga i Champions!

Anònim ha dit...

Tots serem a Roma, Montse. Prefereixo que guanyi el Barça, però si perd soparé ben tranquil. Crec que aquesta és la millor filosofia quan es tracta de futbol.

En tot cas, Força Barça!

Josep Pastells

Mercè Solé ha dit...

Per molts anys. Visca el Barça. T'ho diu una que no és gens futbolera i que aquests dies ja començava a estar sobresaturada de futbol!
Una abraçada,
Mercè