divendres, 31 d’octubre del 2008

Pas a pas

No, no, no penseu pas que el Marçal ja camina, que només té 4 mesos , 1 setmana i 4 dies però a banda que creix, que cada dia pesa més, que plora una mica menys també fa els seus pogressos. Ja fa setmanes que va començar a divertir-se tot xupant-se els dits de la mà esquerra i el fet era aquest: que només ho feia amb els de la mà esquerra. El Marçal té el braç i la mà drets diferents: no té radi , el cúbit el té més curt, la mà corba i sense dit gros. Ho vam saber ben abans que neixés i els professionals ens van informar excel.lentment però els petits detalls ja veig que els anirem descobrint dia a dia. Ha trigat unes setmanes més a adonar-se que amb la mà dreta també hi pot jugar i "menjar-se-la" (realment sembla que li fem passar gana) però ara ja té ració doble i va combinant. És emocionant veure´l avançar.

4 comentaris:

xavierci ha dit...

Marçal, no saps com m'alegra sentir a ta mare dir el que diu... ja n'hem aprés molt de tu i tot el que encara ens queda per aprendre, tant a tu com a nosaltres
un petonàs del teu padrinàs

Anònim ha dit...

La vida és complicada, però d'úna forma o altra ens anem ensortint.

padrí David ha dit...

Deixo uns dies d'entrar al bloc i quan hi torno veig un nen diferent, molt diferent... Ara Marçal has d'aprendre a dir: "mare i pare vull anar a Catalunya!!!!"
Veuràs que torno a enviar els missages com a padrí David i no anònim. Veurem fins quan no ho desconfiguro. Jo també necessito un temps per aprendre.
Petons del padrí

Anònim ha dit...

Hola nina! m'agrada escoltar-te...bé llegir-te, de pas veig també com progressa aquest boletet de Marçal...Disfruta'l ara que pots. El temps passa volant!