dijous, 16 de setembre del 2010

Retornats

Ja tornem a ser aquí, al país verd i humit, gaudint de la quietud i de l´espai poc poblat. Enrera queden les emocions de les trobades amb les amigues i els amics i dels impactes feliços dels trens, metros, grues, taladradores, escales mecàniques i tot el reguitzell ininmaginable que un nen de camp pot descobrir. El Marçal també ha disfrutat molt amb l´aigua del Mediterrani i la del terrat de casa de l´avi; ha augmentat considerablement el seu vocabulari i ha descobert món; ha menjat més del que acostuma...i ha fet algunes entremaliadures: va inundar el bany del padrinàs i va llençar el bastó de l´avi des del balcó al canyar (qui el va haver d´anara buscar?).

5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Nice to see you here again! El teu/vostre blog és una finestra oberta a cada passa i nova descoberta del Marçal; mira, m'agrada llegir-ho!

Segur que us ho heu passat molt bé :)

Clidice ha dit...

una mica de tranquil·litat després de l'excés mediterrani no anirà malament :)

sànset i utnoa ha dit...

Ben tornats!

i deprés del break merescut a fotre-li canya a la catosfera!

*Sànset*

xavierci ha dit...

Marçal, per sort el Dad va passar bé la mery que diem per les meves terres i vàrem resoldre ràpidament la piscina que havies muntat... i la cara d'entremeliat que vas fer quan vas venir a la terrassa on fèiem el cafè i ens deies si sabéssiu el que acabo de fer... hehe, em posaves a prova... àpali, un petonàs del teu padrinàs

Mercè Solé ha dit...

Sort que tens un padrinàs d'aquesta mena... Ja està bé, ja, que el facis treballar...
M'alegro que et vagis fent tan gran... Ara feia dies que no et llegia...