dijous, 13 d’agost del 2009

El temps passa volant

Aquest blog no ha estat tancat per vacances, no; per ara no n´hem fet de vacances però entre una cosa i una altra, que si la mandra, que si la poca inspiració, que si no tinc temps...no he dit res durant unes quantes setmanes. En tot aquest temps hi ha hagut algunes novetats (per fer honor al títol del blog em referiré només a les relacionades amb el Marçal): ja té quasi 5 dents senceres (aparteu-vos que mossega a tot quisqui); li agrada menjar trossets de pa, de plàtan, de pera, etc (el merder està assegurat); tresca com a bon caminant aferrat a tot allò que arriba (caigudes i nyanyos a dojo); entén més paraules i expressions (i encara que el NO el coneix prou bé, fa que no me l´entén); s´ha banyat en una piscina i ha tastat, breument, les aigües atlàntiques (definitivament, li agrada l´aigua)...i així anem seguint, que el temps passa volant.

4 comentaris:

Mortadel.la ha dit...

Recordo a la meva filla feta un pesolet. Igual que ara en Marçal! L'edat que té ara, memoritza-la bé (com totes) perquè el temps, malauradament, passa volant. I no te'n adonaràs que d'aquí poc, d'aquí res (sembla mentida!)estarà en plena adolescència, començarà a ajudar a sa mare amb les tasques, a queixar-se per haver-les de fer, a voler tenir l'habitació "endreçada" a la seva manera i no a la teva, a defensar els seus drets... Llevors, seuràs, pensaràs i diràs: I ara, aquell pèsol on és?
Ostres Montse si passa volant el temps! Gaudeix del teu fill al màxim, minut a minut, segon a segon, perquè d'aquí un no res,el veuràs, casat, ajuntat... o senzillament al seu aire...
És dur ser mare però alhora, la millor cosa que una dona pot haver estat.

xavierci ha dit...

Marçal!
ni cas! ta mare està aprenent grandeta i és el que passa.. hehe
d'acord amb Mortadel.la (quin nom taaaaaan bonic!) amb el que li diu a ta mare o sia que tu aprofita i creix sa i fort com et desitja el teu padrinàs que t'envia un petonàs!

Victòria ha dit...

Si li agrada l'aigua ja serem amics... Cuida les dentetes, Marçal, que t'han de durar un parell d'anys ( a Mallorca un parell són 6 ó 7)

Mortadel.la ha dit...

Nena? Que en tenim per molts dies? Tot bé?