divendres, 16 de gener del 2009

Beethoven

Hagués preferit el de Bach o Mozart però des de la web anglesa on els volia comprar em van dir que a Irlanda no els podien enviar. Vaig haver de quedar-me el de Beetthoven i aquest doncs ha estat el primer DVD que el Marçal ha vist i escoltat: Baby Beethoven, Smphony of Fun. Colors, moviment i, especialment, la música criden l´atenció al Marçal. Aquesta però no dura massa, per ara uns 10 minuts. Trobo que és una bona eina per anar descobrint un món de sensacions (i perquè negar-ho: uns minuts per prendre´m un cafè) però no fa massa vaig llegir un article on una periodista i mare, amiga meva, apuntava que aquest material tan elogiat fa uns anys també té els seus aspectes perjudicials. Com que o no els recordo o no els esmentava, l´he escrit a veure si m´informa. Mentrestant sona la novena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que Beethoven és un dels millors músics que pot escoltar en Marçal. Segur que de més gran tindrà una gran sensibilitat musical i artística.

Josep Pastells

Mercè Solé ha dit...

No sé si deu tenir efectes perjudicials, però com a minim Beethoven està molt bé i deveu passar una molta bona estona junts... i prenent cafè... Això sol ja val tot l'or del món.
Una abraçada,
Mercè