dijous, 22 de gener del 2009

Anem bé

Hem anat a Skibbereen a veure la Charlote perquè ens fes una nova fèrula. Cada nit quan el Marçal està adormit el Nick li posa una fèrula al braç més curt per tal d´adreçar-li la mà. De vegades se la treu durant la nit però la majoria de matins encara la té al seu lloc. El doctor S. de la Vall d´Hebron va quedar impressionat de la feina feta per la fèrula ja que el Marçal tenia els tendons molt més flexibles que quan tenia poques setmanes i això vol dir que de cara a l´operació de la seva mà anem molt bé. Avui a la consulta ha estat un pèl neguitós però després d´un exquisit biberó i una inusual migdiada ja no se´n recorda. Ara el tinc davant jugant amb un cuc de colors: ara amb l´esquerra i s´ajuda amb la dreta.

4 comentaris:

xavierci ha dit...

Ep Marçal! torno de Girona i em trobo que tu tornes de Skibbereen, cada cop que ta mare parla d'aquest lloc m'encanta la seva sonoritat, saber que a més és on una artista et fa l'instrument que t'ajuda a rebre millor el que esperem facin al teu braç i mà em genera una pregària inusual, skibbereen ,skibbereen, skibbereen, com un mantra que es va repetint mentres t'imagino davant un cuc de colors movent els braços amb destresa. Un petonàs del teu padrinàs que t'estima! Ep i a la propera vegada que vingui m'hauràs de dur a Skibbereen que ara només el situo sobre el mapa gràcies al Google!

Anònim ha dit...

Celebro que tot vagi bé i que la mà d'en Marçal vagi millorant, Montse. A mi també m'agrada molt la sonoritat de Skibbereen. Em vénen ganes de situar-hi algun relat.

Josep Pastells

Anònim ha dit...

De mica en mica i amb calma tot anirà millorant... veuràs com amb el temps tot anirà bé.

Anònim ha dit...

Tant com us en ocupeu d'ell i ell casi no s'en adona. Es la meravella de la vida que es repeteix cada dia a tants llocs.
Una frase que va dir algú entranyable: "com mes anem, mes be o fem". Estas d'acord Marçal? segur que si!

Guillem