dissabte, 23 d’agost del 2008

Ha batut el (seu popi) rècord

El Marçal menja cada 3 hores. Aquesta és la mitjana (de vegades en són 1.5h i alguna nit havia estat 4h). Si pensem en les nits i menja cada 3 hores vol dir que entre toma i toma dormim entre 1.5h i 2 hores ja que per menjar, adormir-se i jo rentar i preparar el nou biberó necessitem entre 1h i 1.5h. Pures i simples matemàtiques. Avui, aquesta nit, no sé si per casualitat o perquè ja es va fent gran (o perquè nota que la seva mare està exhausta) hem passat de menjar de dos quarts de 9 del vespre a dos quarts de 3 de la matinada. El Marçal ha batut el seu propi rècord: 6 hores!!!! i jo més contenta que un gínjol. I he tingut temps de descansar (i somniar).

3 comentaris:

xavierci ha dit...

i en què ha somiat ta mare? tampoc que no es faci massa il.lusions... que això encara ha de durar un temps (diuen. Nosaltres hem passat un parell de nits en què els veïns han decidit fer sobretaula a les 5 de la matinada fins el matí i la veritat és que només de pensar que no dorms durant molts de dies, només s'aguanta veien-te la cara Marçal... o sia que ja saps... ara que s'acaben les olimpíades doncs vinga a fer més rècords i a deixar dormir més...
un petonàs del teu padrinàs

montserratqp ha dit...

ooohhhhh. Avui ja hem tornat a la crua realitat, caldrà més entrenament (de la vida). I vosaltres, no us heu afegit a la festa dels veïns?????

Anònim ha dit...

Torno de les vacances i llegeixo mooooolts canvis en el bloc del Marçal! Fantàstic!!! Felicitats!!!
A les fotografies del flirck esteu tots plegats "sssssssstupendus", quin nen, quina mare, quin pare.
I ara a començar la "rutina" i em fa una maaaaaadra, però com tot, crec que ho superarem.
Un petó del padrí David!