dimarts, 19 d’agost del 2008

Beijing i Marçal 2008

Els Jocs de Beijing 2008 estan a punt d´acabar i els trobaré, realment, a faltar. Enmig de biberons, plors, anades amunt i avall i moltes hores a casa, els diferents esports han estat escenari de fons d´aquestes primeres setmanes a Irlanda. Això sí, han estat uns Jocs molt "british". Els he anat seguint dia a dia a la BBC i aquests, com a bons patriotes, retransmeten aquells esports on esportistes britànics tenen possibilitat de medalla. I és clar, ja em veus a mi, sent una especialista de: rem, ciclisme de pista, boxa, hípica , vela i baminton (o com s´escrigui)...Ep, també hi ha hagut connexions a atletisme, natació i gimnàstica. Recordo, enmig de plors del Marçal, el jamaicà que ha batut el record de 100m. No sé pas qui m´acompanyarà la setmana vinent.

2 comentaris:

xavierci ha dit...

doncs el Marçal! qui vols que et continui acompanyant! i ho pots ben substituir amb lectura poètica en veu alta (cal que es comenci a acostumar..., seguint les cançons dels nostres cantautors/es (la millor manera que vagi pillant l'accent) i altres coses que ja se'ns a cudiran, no?
pel que fa a les rentrasmissions ja veig que cadascú escombra cap a casa... per alguns catalans, com et pots suposar, in-su-por-ta-ble!

montserratqp ha dit...

en un proper post ja explicaré com ens va una de les activitats culturals nostrades que ja hem iniciat.